Szolgáltatás

Ingatlan értékesítés és kivitelezés

Irodánk elsősorban szombathelyi, és Szombathely vonzáskörzetében levő ingatlanok értékesítésével foglalkozik, amely a vevőink részére díjmentes.

Teljes körű ügyvédi szolgáltatással biztosítjuk az Adás-vételi szerződés elkészítését, földhivatali ügyintézést és egyéb jogi ügyletek lebonyolítását.

Együttműködő partnereinkkel vállaljuk családi házak kulcsrakész kivitelezését Magyarország nyugati régiójában.

Díjmentes hitelügyintézés

Széleskörű ingatlankínálatunk mellett, díjmentesen segítünk ügyfeleink részére megtalálni a legmegfelelőbb hitelajánlatokat.

A legjobb magyarországi hitelintézetek pénzügyi ajánlatait megversenyeztetve, keressük meg ügyfeleinknek a legmegfelelőbb, legkedvezőbb és legbiztonságosabb konstrukciókat.

 

Energetikai tanusítvány készítése

2008. június végén megjelent az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI.30.) számú Kormányrendelet. A jogszabály Európai Uniós kötelezettség miatt készült, és más jogszabályokkal együtt azt a célt szolgálja, hogy az épületek kevesebb energiát fogyasszanak.

Ennek eléréséhez az energetikai tanúsítvány egy eszköz, amely a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire.

2012. január 1-től már nem csak az új építésű ingatlanokhoz, hanem minden értékesítésre kerülő és tartósan bérbe adott épületre is kötelező az energetikai tanúsítás. Ennek elkészítését vállalja szakemberünk rövid határidővel.

K&HCib BankERSTE BankMBH BankOTP BankUniCredit BankRaiffeisen BankMagNet BANKDuna Bank MBH Csoport