Cégbemutató

Cégbemutató | Belvárosi Ingatlan Pont – Több, mint 20 év tapasztalat Szombathely ingatlanpiacán

Kedves Érdeklődő!


A Belvárosi Ingatlan Pont csapata üdvözli Önt! Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlan értékesítés területén, mely során számtalan elégedett ügyfél talált már rá álmai otthonára. Szombathely és környékének vezető ingatlanközvetítő irodájaként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk, legyen szó új vagy használt ingatlanokról.

Széleskörű Ingatlankínálat

Cégünk fő profilja az új ingatlanok értékesítése és használt ingatlanok közvetítése Szombathelyen és vonzáskörzetében. Széles ingatlankínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb otthont, legyen az egy modern új építésű lakás vagy egy hangulatos használt ház. Célunk, hogy ügyfeleink számára a legkényelmesebb és legbiztonságosabb ingatlanvásárlási élményt nyújtsuk.

Teljes Körű Hitelügyintézés

Az ingatlanvásárlás egyik legfontosabb része a megfelelő finanszírozás biztosítása. A Belvárosi Ingatlan Pont 13 pénzintézettel áll kapcsolatban, így ügyfeleink számára a legkedvezőbb hitelkonstrukciókat tudjuk ajánlani. Szakértőink segítséget nyújtanak a teljes hitelügyintézés során, biztosítva, hogy a vásárlási folyamat zökkenőmentes legyen.

Elkötelezett Csapat és Személyre Szabott Szolgáltatások

Csapatunk tapasztalt és elkötelezett ingatlanértékesítőkből áll, akik minden egyes ügyfél számára személyre szabott szolgáltatást nyújtanak. Ismerjük Szombathely és Vas megye ingatlanpiacát, és pontosan tudjuk, hogyan találjuk meg az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant vagy vevőt.

Találja meg álmai otthonát!

Látogasson el hozzánk és találja meg álmai otthonát Szombathelyen vagy környékén. Bízza ránk ingatlanügyeit, és élvezze a professzionális, barátságos és hatékony szolgáltatásainkat.

Köszönjük, hogy minket választott!

 


Belvárosi ingatlan pont

  • Cégnév: Global Credit Kft.
  • Adószám: 13182702-2-18
  • Iroda címe: 9700 Szombathely, Bejczy u. 1-3.
  • Telefon: +36 94/367-633
  • E-mail:
  • Nyitva tartás: Irodánkban időpont egyeztetést követően tudjuk ügyfeleinket fogadni! TEL.: +36 70/ 541-1458, E-mail: info@belvarosiip.hu

Kapcsolatok
K&HCib BankERSTE BankMBH BankOTP BankUniCredit BankRaiffeisen BankMagNet BANKDuna Bank MBH Csoport