Szombathely, Alsóhegy-Középhegy kertváros, Eladó Ár: 76 300 000,- Ft

Ingatlan adatai:
Hiv. szám:KH-LUXUSÜgyintéző:Kiss Balázs
+36705411458
Megye:VasÁllapot:Új ép.
Település:SzombathelyÉpítés éve:2022
Típus:HázTájolás:D
Szobaszám:6Fűtés mód:Geotermikus
Lakóterület:120 m2Telek terület:500 m2
Emelet:2Erkély:
Terasz:
Lift:
Van: 10 m2
Van: 15 m2
Nincs
Építési mód:YtongGarázs:Kocsibeálló:Nincs
Van
Ingatlan adatai:
Hiv. szám:KH-LUXUS
Ügyintéző: Kiss Balázs
+36705411458
Megye:Vas
Állapot:Új ép.
Település:Szombathely
Építés éve:2022
Típus:Ház
Tájolás:D
Szobaszám:6
Fűtés mód:Geotermikus
Lakóterület:120 m2
Telek terület:500 m2
Emelet:2
Erkély:
Terasz:
Lift:
Kert kapcsolat:
Van: 10 m2
Van: 15 m2
Nincs
Nincs
Építési mód:Ytong
Garázs:
Kocsibeálló:
Nincs
Van

Megjegyzés:

Már irodánk kínálatában a Középhegyi Villa park!!!

Magas műszaki tartalom….. hőszivattyús megújuló energia…..a jövő építkezését tükrözik és foglalják már magukban eme luxusingatlanok a Középhegyi villaparkban, ahol 4 db nullenergiás luxusingatlan épül a Középhegyi út egyik utolsó, szabadon álló intim területén.

Az ingatlanok egyenként 500-800 m2-es különálló telekegységeken kerülnek megépítésre, kétféle kivitelben választhatók és igény szerint nettó 120 vagy 130 m2 hasznos lakóterülettel rendelkeznek, 15 m2-es alsó, és 10 m2-es emeleti terasszal.

A földszinti, közvetlen kert- és teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali mellett igény szerint 4 vagy 5 szoba, 2 fürdőszoba és gardrób kerül kialakításra, tágas kényelmet nyújtva nagycsaládosok számára is.

A hő- és meleg vízellátás hőszivattyúval biztosított, a hő leadásról felülethűtés és fűtés gondoskodik. Az állandóan friss levegőt és a megfelelő, egészséges belső klímát gépi komfortszellőzés biztosítja. Minden villához 2 férőhelyes fedett autóbeálló vagy igény esetén garázs kerül kialakításra. Az alaprajzok kívánság szerint alakíthatók, vevői igényre szabhatók.
Az épületek tökéletes déli tájolásúak és a rendkívül tágas üvegfelületeknek köszönhetően a hideg évszakokban passzív módon hasznosítják a nap energiáját, jelentősen csökkentve az otthon hő szükségletét. A nappali és a szobák keleti, illetve nyugati irányból is benapozottak, tovább segítve a terek komfortérzetet.

A hirdetésben megjelölt ár az emelt szerkezetkész bruttó árat (5% ÁFA tartalommal) tükrözi a 120 négyzetméteres B típusú (6. kép) villák esetében. A kulcsrakész összeg további bruttó 11.2 millió forintba kerül, míg a 2 férőhelyes fedett beálló bruttó 3.5 millió forint. Az A típusú villa (1-5. kép) teljes felára bruttó 6.0 millió forint. A megjelölt összegek indikatív irányárak – műszaki tartalom, lehetséges tervmódosítások (beleértve területet és belső elrendezést) és egyéni igények függvényében változhatnak. A vásárláshoz az összes érvényben levő családtámogatási kedvezmény igénybe vehető, így CSOK, kedvezményes hitel, ÁFA visszaigénylés, illetékmentesség, stb.

Az átadást a szerződéses megállapodástól számított 9, maximum 12 hónapos kivitelezési határidővel teljesítjük.

 

Zöld hitel, CSOK állami támogatás igénybe vehető! Teljes körű hitelügyintézés!

Bővebb információval irodánkban tudunk szolgálni!

Belvárosi Ingatlan Pont Ingatlaniroda

9700 Szombathely, Bejczy utca 1-3.

E-mail: info@belvarosiip.hu

!
!

Érdeklődés

Az alábbi mezőket hibásan töltötte ki:Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Vissza az előző oldalra
Budapest BankK&HSopron Bank BurgerlandRaiffeisen BankGRÁNIT BANKMKB BankOTP BankFHB BankERSTE BankOberbankSBERBANKUniCredit Bank