Szombathely, Alsóhegy-Középhegy kertváros, Eladó Ár: 76 300 000,- Ft

Ingatlan adatai:
Hiv. szám:KH-LUXUSÜgyintéző:Kiss Balázs
+36705411458
Megye:VasÁllapot:Új ép.
Település:SzombathelyÉpítés éve:2022
Típus:HázTájolás:D
Szobaszám:6Fűtés mód:Geotermikus
Lakóterület:120 m2Telek terület:500 m2
Emelet:2Erkély:
Terasz:
Lift:
Van: 10 m2
Van: 15 m2
Nincs
Építési mód:YtongGarázs:Kocsibeálló:Nincs
Van
Ingatlan adatai:
Hiv. szám:KH-LUXUS
Ügyintéző: Kiss Balázs
+36705411458
Megye:Vas
Állapot:Új ép.
Település:Szombathely
Építés éve:2022
Típus:Ház
Tájolás:D
Szobaszám:6
Fűtés mód:Geotermikus
Lakóterület:120 m2
Telek terület:500 m2
Emelet:2
Erkély:
Terasz:
Lift:
Kert kapcsolat:
Van: 10 m2
Van: 15 m2
Nincs
Nincs
Építési mód:Ytong
Garázs:
Kocsibeálló:
Nincs
Van

Megjegyzés:

Már irodánk kínálatában a Középhegyi Villa park!!!

Magas műszaki tartalom….. hőszivattyús megújuló energia…..a jövő építkezését tükrözik és foglalják már magukban eme luxusingatlanok a Középhegyi villaparkban, ahol 4 db nullenergiás luxusingatlan épül a Középhegyi út egyik utolsó, szabadon álló intim területén.

Az ingatlanok egyenként 500-800 m2-es különálló telekegységeken kerülnek megépítésre, kétféle kivitelben választhatók és igény szerint nettó 120 vagy 130 m2 hasznos lakóterülettel rendelkeznek, 15 m2-es alsó, és 10 m2-es emeleti terasszal.

A földszinti, közvetlen kert- és teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali mellett igény szerint 4 vagy 5 szoba, 2 fürdőszoba és gardrób kerül kialakításra, tágas kényelmet nyújtva nagycsaládosok számára is.

A hő- és meleg vízellátás hőszivattyúval biztosított, a hő leadásról felülethűtés és fűtés gondoskodik. Az állandóan friss levegőt és a megfelelő, egészséges belső klímát gépi komfortszellőzés biztosítja. Minden villához 2 férőhelyes fedett autóbeálló vagy igény esetén garázs kerül kialakításra. Az alaprajzok kívánság szerint alakíthatók, vevői igényre szabhatók.
Az épületek tökéletes déli tájolásúak és a rendkívül tágas üvegfelületeknek köszönhetően a hideg évszakokban passzív módon hasznosítják a nap energiáját, jelentősen csökkentve az otthon hő szükségletét. A nappali és a szobák keleti, illetve nyugati irányból is benapozottak, tovább segítve a terek komfortérzetet.

A hirdetésben megjelölt ár az emelt szerkezetkész bruttó árat (5% ÁFA tartalommal) tükrözi a 120 négyzetméteres B típusú (6. kép) villák esetében. A kulcsrakész összeg további bruttó 11.2 millió forintba kerül, míg a 2 férőhelyes fedett beálló bruttó 3.5 millió forint. Az A típusú villa (1-5. kép) teljes felára bruttó 6.0 millió forint. A megjelölt összegek indikatív irányárak – műszaki tartalom, lehetséges tervmódosítások (beleértve területet és belső elrendezést) és egyéni igények függvényében változhatnak. A vásárláshoz az összes érvényben levő családtámogatási kedvezmény igénybe vehető, így CSOK, kedvezményes hitel, ÁFA visszaigénylés, illetékmentesség, stb.

Az átadást a szerződéses megállapodástól számított 9, maximum 12 hónapos kivitelezési határidővel teljesítjük.
 

!
!

Érdeklődés

Az alábbi mezőket hibásan töltötte ki:Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Vissza az előző oldalra
Budapest BankK&HSopron Bank BurgerlandRaiffeisen BankGRÁNIT BANKMKB BankOTP BankFHB BankERSTE BankOberbankSBERBANKUniCredit Bank